halloooooj

Hej bloggen.

Om en 30 minuter kommer mina föräldrar och hämtar mig och Daniel, då ska vi hem till min faster och hennes familj. Vi ska ha oöma kläder så vi får se vad som händer.

Tar med kameran så ni får se (=




God morgon

Vakande på en gång när alarmet ringer 06.15, gick upp och fixade frukost. Nu är det som vanligt Vakna som gäller, och sen i väg ut i mörkret och praktisera. Hahahah! Vi hörs senare.

Puss och kram



25 september

Dagens började med att jag och Daniel lykades försova oss .. När jag upptäckte att vi var sena, hoppade jag upp ur sängen och tog tag i mina trosor på golvet och piskade till honom, hahah! Det var min första ide på hur jag skulle få upp honom. Fråga inte varför.

Idag var familjen nere i aspudden och åt middag på Daisys (?), gick ner till dom och hälsa på lite, pappa och min bror Robin skulle iväg på hockey så jag och mamma betämde oss för att gå och ta en fika, tyvärr var aööt stängt, vi tog då beslutet att gå in på ica och köpa hem fika.
Mamma stannade i en timme, vi drack te, åt arraktärningar och tittade på alla de hotel vi ska sova på när vi är i thailand. Det var så mysigt att ha mamma över på er lång fika (=
 
I morgon är det praktik som vanligt, men jag ska få vara med på ett utvecklings samtal. Är lite nervös, men det är super bra att ha varit med på ett innan man själv måste hålla i ett!


Blonde Glam från REDKEN 5th avenue nyc. Den bra hårinpackningen för för blont hår (=

Måste bara lägga till, min underbara vän Anna har gett mig sitt silverschampo !! Tusen tack tomato Annis <3




trötter

Hej bloggisen (=

Trött och ont i huvudet, inte så där super roligt. Åå idag var det bra avsnitt av både Ugly Betty och Despret housewifs!
Om en kvart ska jag och Daniel ta andra dosen och sista dos av det drick bara vaccinet, man får då inte äta eller dricka 1 timme innan och 1 timme efter, seeegt!

I söndags köpte jag hårinpackning för blonthår, det har get ett otroligt bra resultat (lägger upp bild och info. om det senare). 

I morgon är det onsdag, (proffsigt utlåtadet, jag VET!), och det innebär underbar tv underhållning!! 

Sweet dreams <3





 

Det här är allt att jag har att säga

14 DAGAR KVAR TILL THAILAND !! :D

Snart kommer vi ligga på stranden hela dagarna, och dricka drinkar hela nätterna!

Hahah, jag och Daniel har gjort en "att köpa lista" och en " att packa lista". Och igår pratade vi om att börja packa, nu längtar vi verkligen!




Avundsjuka ?




 


första dagen på praktiken

Godmorgon (=

Första dagen på praktiken idag. Ska vara på samma ställe som förra gången, hade vart så skönt att gå i skolan dessa två veckor innan Thailand.

Jag var så seriös med frukosten och gjorde mig en omelett och en kopp te. Nu ska jag skynda att göra mig i ordning, sen ska jag ta prover i liljeholmen och sen börjar helvetet, hahahah! Nej riktigt så illa är det inte.

Hoppas ni läsare får en bra måndag.




Tänkte visa lite bilder från lördagen som blev en lyckad hemma kväll



Middagen blev jätte god!



Hahahah, puss bombade min Daniel!



På uppdrag POPCORN !!!




091122

Söndag och regn .. ovanligt? absolut inte.

Efter firandet av min lila kusins fyra års dag, åkte vi hem och funderade vi på vad vi skulle äta. Jag var lite sugen på Thai mat, så jag kollade upp vart närmaste thai resturang låg, det visade sig att den låg cirka 5 minuter bort. Vi tog en promenad till thaien.

Det 10 minuterna det skulle ta innan maten var klar och redo att ta hem, gick vi runt hörnet och in på Candy company, det var helt ärligt godis Öööööverallt!! Det blev godis och läsk för lite över hundrigen, det går inte att plocka lite. Man tar kanske en eller två av varje och hela påsen blir full, hahah. Så nu sitter jag här i soffan och är proppmätt.

Nu ska jag bädda ner mig ordentligt i soffan med tända ljus och titta på "På spanning med Bridget Jones"





Mumms (=



CANDY !

 


 

 


hej

Sitter och dricker dagens frukost, chai latte, mummsi (=

Nu måste jag skynda mig att klä på mig och sminka mig, ska iväg till liljeholmen och köpa födelsepresent till min kusin som fyller 4 år.

Vi hör senare, puss på er.









hemma från dagens träning

Hej kära bloggen.

Hemma nu efter dagens träning, det var ett roligt pass. Snart ska vi gå upp till coopen och handla middag, jag ska äta kyckling, qinoa, sallad och ett (antagligen fler än ett glas) vitt vin till det, och Daniel var sugen på lövbit, pommes och bea. Min mage skricker efter mat, har inte ätigt frukost eller lunch .. fy på oss!

Vi får se om det blir hemma kväll med Transformers, eller om vi kanske dansar ut i stockholms natten.


(Går ej att ladda upp bild, försöker igen senare)

 



hejsvejs

Lördag och tvätttid, sånt som händer när man är stor och inte kan flörta till mammsen att göra det, hahahah.
Nu sitter vi och väntar på att tvätten ska bli kväll, jag underhåller mig med S.O.S gute och Daniels underhåller sig med datorn.

Funderar på att göra lite te och mysa med, vi hörs senare idag (=






freeeedag

God morgon bloggen.

Idag är jag ledig, så himlans skönt! Så jag ska då passa på att gå till frisören och färga håret, det ska jag göra klockan 12. Sen bär det av till Södersjukhuset där jag ska ta lite prover.

Sen är det som vanligt hoppträning och efter det Idolkväll (=

Nu ska jag dricka mitt te och titta på Vakna med the voice.


 

 



1 år och 4 månader

Idag firar jag och min underbar pojkvän 1 år och 4 månader!

Älskar dig av hela mitt hjärta och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag <3


 


 


snart åker vi

Snart så snart åker vi ifrån depp-sverige och har det sjukt underbart bra borta i Thailand (=

Den 7 december dra vi! Avundjuka ?








gör ungspannkaka

Hej bloggen.

Ställde just pricis in en panna med ungspannkaka i ungnen, hahah. Inget vi ska äta nu utan det är morgon dagens lunch. Kom på nu att jag inte hade någon lunch att ta med mig, och det är dyrt att äta ut, speciellt när vi spara till Thailand.

Vi var i Skärholmen och tog vaccinet mot hepatit A och B tidigare ikväll, det vart dock bara jag som fick ta en spruta Daniel behövde inte, och så köpte vi nått vaccin som man ska ta oralt. En spruta och två orala vaccin gick på nästan 2000, skit dyrt och tråkigt att lägga pengarn på. Såg dock att det hade studentrabatt, så när vi skulle betala slängde jag ur mig " jag är student!" hahah, tanten i kassan bara " okej, då får ni lite rabatt". YES !!

Sedan gick vi till apoteket och handlade solskyddsfaktor, face lotion och värktabletter, sen gick vi in på h&m och köpte en lotion, den luktar super frächt och fruktigt, mumms (=

I väntan på pannkakan ska jag titta på lite Sex and the city och drick en kopp te. Och i morgon håller jag tummarna för att jag inte har någon mensvärk.



Älskar märket LDB.

Jag tycker inte om att andvända perfym när jag är utomlands i den sortens värme, då är det perfekt med en lotion som luktar gott (=



Daniel och mitt motto - ALLT eller INGET!

Hahah vi ska inte bara ha med oss solskydd 30, mamma köper 20 och 10.



This is how oralt vaccin looks like IRL



snart iväg till skolan

Om 20 minuter går min tunnelbana till skolan. Skönt att börja klockan 14, men sjukt seeegt att sluta 17 .. ! Efter skolan blir det vaccinering, och sen hem och laga ungspannkaka, mumms (=

byebye




ännu en dag med mensvärk ..

God morgon alla läsare ?

Min morgon har vart hyffsat god, om man räknar bort min mensvärk som vägrar ge med sig .. och har nu bara två värktabletter kvar! Tur att jag börjar klockan två, kanske kan hinna med att köpa nya värkisar.

Nu är det 10 minuter kvar av, vakna med The voice sen får vi se om jag sover lite till eller vad jag ska göra. Inge roligt att göra någonting med mensvärk.

Vi hörs igen ikväll, efter dagens seminarium ska jag och Daniel vaccinera oss med Twinrix, hoppas det går snabbt och smidigt!










pure imagination

http://www.youtube.com/watch?v=RZ-uV72pQKI




aj

Hej bloggen.

Har vart hemma idag, har en sån fruktansvärd mensvärk .. har bara kunnat lega i sängen hela dagen.

Nu dricker jag Julmust, och tittar på andra avsnittet av Paradies hotel (=

God kväll på er kära läsare.




de 6 olika killarna i årets omgång.







en härlig söndag

God kväll bloggen.

Har haft en trevlig söndag. Dagen började med att vi myste i sängen, sen åkte vi hem till Daniels pappa och blev bjudna på kaffe och en rundvisning i hans lägenhet som vi inte hade sätt ännu. Efter det åkte vi till Stadium i Bromma och tittade på en bakpacker ryggsäck till Daniel och Thailand resan, han hittade en jätte snygg ryggsäck som han fick av pappsen sin. Sen fick vi skjuts hem, på vägen stannade vi och åt middag på donken i västberga och när vi skulle betälla, så stog min kära vän Melker i kassan, det var roligt (=

Nu sitter jag och tittar på Heartbreak hotel, en riktigt feel good film. Och jag tittade även på Paradies hotel preimären på sexan, hahah! Riktigt roligt att titta på, känns bra att ha sånt skit att titta på i höst/vinter mörkret.

Nu ska jag åter gå till ett seriöst tittande på filmen.





Härlig film !!





hellooo

Hej på er.

Filmen igår var bra, visst det var ingen super film men det var bra! Vi kom hem vid ett igår, så allt jag gjorde innan sängen, var att dricka julmust  light.

Idag är det ett riktigt skit väder, men då är ju allt som vanligt här i underbara Sverige, hahah!
Om cirka en timme ska jag och Daniel åka och träffa hans pappa. Vi ska få se hans nya lägenhet, och sen ska vi i väg och handla en ryggsäck till Daniel, inför Thailand resan.

Nu måste jag gå upp, och kolla om jag kan göra nått åt mitt ruffs till hår, vi hör ses (=



Något i den här stilen på ryggsäcken.






hej

Hej bloggen

Blir ingen skridsko åkande i kungsan idag, regnar tråkigt nog! Men i stället blir det bio chill ikväll, med Sandra och Rille. Vi ska titta på 2012 (=

Nu ska jag ringa mammsen min och fråga om vi ska täna idag, om inte så ska jag tvinga Daniel på en långpromenad med mig och sen in i duchen!

Ha en trevlig lördag, puss











sov gott

Nej nu är det dax att gå och sova! I morgon ska jag, Daniel, Sandra och Rille åka skridskor i Kungsträdgården. Eller det är rättare sagt jag och Sandra som ska åka skridskor, kanske Rille men Daniel vill INTE, hahah!

sweet dreams













inte det samma utan Eddie

Jaha då var det Eddies tur att röstas ut från Idol .. ! Jätte tråkigt men så blev det.

Nu sitter jag och tittar på eftersnacket på tv400. Efter det är det Big Brother repris, med Kitty och Marie Picasso, hahah! Jätte dålig men roligt tv!









idol

Undra vem som åker ut i kvällens idol?

Nu sitter Reza löst .. spännande !!!




vad ska jag ha på mig

Fan ibland är det jätte svårt att komma på vad man ska ha på sig ..!!


 



god morgon det är fredag

Hej bloggen!

Nu ska jag mysa till det ordentligt, med frukost på sängen åt mig själv och titta på Sex and the city samtidigt.
Och sen klockan 13, börjar dagens två timmar långa föreläsning, sen är det helg!!!

Det ska bli så skönt med helg. På lördag blir det hemma kväll, med god mat, mys och kanske en film (= Och på söndag ska vi hem till Daniels pappa, och kolla på hans nya lägenhet och bli bjudan på fika.

Vad ska ni läsare göra i helgen ?

puss och kram skumbanan


Södertörns högskola - min skola.

 



hatar torsdagar

God afton på er.

Jag hatar tordagar, och de är inte bara taget ur luften! Jag har en otroligt bra anleding att tycka så.

Jag JOBBAR 18-22 .... !!! Jobbar i stallet på tordagskvällar, önskar att jag var rik så att jag slapp detta. Daniel hinner komma hem och vi får slänga i oss nån middag och sen måste jag åka!
Jaja nu ska jag inte vara så gnällig, hahah!

Nu ska jag dra på mig mina Jeans och sen bär det av till Coopen i jackt på köttbullar.



 


 


tända ljus, te och vakna med the voice

God morgon bloggen.

Vaknade 06:30 och gick och la mig i soffan, och här ligger jag kvar ännu och tittar på vakna med the vocie. De är så mycket lättare att komma upp när man vet att man kan titta på underbara Josefin, jacob och paul (=

Efter vakna ska jag göra mig nått att äta, kanske blir pyttipanna, hahahah! Har inget bröd eller nått annat i frukost väg, men va fan mat är väl mat ?





Frukost ?!



usch den är tiden på året får mig att bara vilja sova

Hej bloggen.

Den här mörka tiden på året, får mig så jävla trött. Gör det jag absolut bara måste och inte speciellt mycket mer ut över det. Där av har jag inte bloggar så effektivt, jag ber om ursäkt och ska bättra mig!

Nu har jag stillar det värsta godis suget med en melon, hahah! Men känner att suget sakta komme tillbaka, så himla jobbigt!




Hade tagigt eget kort på min goda melon, men hittar inte kamera sladden .. !



hemma igen

God kväll bloggen .. eller god morgon ?

Kom nyss hem från Sandra och Rille. Vi tittade på 3 olika filmer (=

Bättre uppdatering i morgon, måste sova nu innan jag slockar här framför datorn, hahah!





lördags kvällen

Nu har vi vart och handlat middag, bakpotatis och sallad, mumms!

Ikväll ska vi kanske hem till Sandra och Rille, och titta på skärckis.

Hoppas ni läsare får en jätte mysigt lördag, nu ska jag bara slappa i soffan och titta på repris från Topmodel.








min start på lördagen

Jag vakande och sen var det bara att sätta i gång att plugga .. !

Men vart klar ganska fort (=



Plugg sanna i farten, hahah!



lite bilder från fredagens idol mys


 

 



de går bra nu

Hej bloggen

Det går ganska bra nu med hemtentan, har fått in ett flyt. Tackar gudarna för det!! (=

Tänkte bara säga hej till er fina läsare, och berätta också att ikväll ska jag iväg på hoppträning. Det gör jag varje fredag, så himlans roligt. Efter det följer Sandra med mig hem, och så blir det middag, snacks och IDOOOL!

Jag lovar er att ta bilder ikväll och visa er hur mysigt vi har det.


 

(Btw jag fixade ju med nytt pass i onsdags, fick sms av polisen att det är färdigt nu. Grymt snabba!)

(Btw 2 Det stog seriöst "du har fått sms av Polisen" hahah! Hjärtat i halsgropen först)





slänger in ett snabbt inlägg

Hej alla glada !

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, innan jag fortsätter med hemtentan.

Så jag valde att dela med mig av denna video


http://www.youtube.com/watch?v=HBE_e9RWipw

Äääälskar älskar den här videon !!!





fy fan

Fy faaaaan!!!

Jag spyr snart på den här för jävliga hemtentan .. så jävla tråkigt!

Hoppas ni läsare har det roligare än mig idag! Ni kan väl dela med er ?
Men bara om ni gör något roligt, hahah! Nej föresten jag vill höra även om ni sitter och spyr över er egen hemtenta, jobb eller vad det nu kan vara. (=






HAHAHAH! Den här bilden får i alla fall mig att skratta (=






hemtenta är det enda som står på schemat

God morgon på er.

Idag är det bara hemtenta som står på schemat, så jävla segt! Dessutom är det svårast att starta. Men nu ska jag stänga av tv:n och göra lite mer te, sen är det bara att tuta och köra!





middag och bra onsdags tv

Nu har vi ätigt middag. Blev potatisplättar med lingonsylt, mumms!

Sitter och glor på härliga må-bra-programet vänner (=
Och sen blir det bara bättre och bättre.

Är öm i hela armen efter vaccin sprutan, men det vart Daniel och mammsen och pappsen också. Så det är ingen fara.





Påhittig bild tycker jag.



fixa nytt pass

Hej bloggen.

Om cirka 15 minuter, kommer min mami och hämtar mig. Vi ska i väg och fixa nytt pass tills vi ska åka till Thailand.
När jag kommer hem igen, hoppas jag att Daniel har kommit hem från jobbet. Och att vi kan gå och handla middag. Har dock ide torka på middags förslag!
Har ni läsare något mummsigt middags recept att dela med er av?





vaccinera mig

Aaaaaa jag vet inte hur jag ska börja skriva på min hemtenta .. !
Men nu ska jag klä på mig, och sen ska jag till vårdcentralen och ta svininfluensa vaccinet. Hoppas det inte gör ont och hoppas framför allt att jag inte får några biverkningar.

Wish me luck (=









en månad och sex dagar kvar

Nu är det bara en månad och sex dagar kvar tills vi åket till Thailand !!!!! (=










fy tusan vad kallt det har blivigt ute

Hej alla där ute i sverige och kanske någon ute i världen (=

Usch vad kallt det har blivigt ute, och på det så blåser de så mycket att man måste hålla i sig.
Idag har jag vart på PO-dag, (en skol sak). Efter det åkte jag in till SÖS och tog några prover. Jag tänkte också passa på att ta svininfluensa vaccinet, jag blev visat till akuten och prata med någon där. När jag frågar systern som sitter i kassan påstår hon att de inte har något vaccin på sjukhuset. Och det roliga i detta är att Daniel vaccinerade sig i dag på SÖS. Så då sa jag helt enkelt det,

- Men min pojkvän blev vaccinerad här idag.

systern, - Jaha, men det kan inte du göra. Åkt till en vårdcentral!

Då frågade jag mig själv, VARFÖR?
Om de har vaccin där, varför kan man inte bara få vaccinet där?
Någon som kan förklara det för mig?

När jag kom hem igen, betalade jag lite räkningar, de är så jävla tråkigt!! Och nu ska jag börja med hemtentan, ännu tråkigare!!!!!!

 




Hahah snygg bild (=



dåligt uppdatering ... igen

Hej älskade blogg (=

Fy vad dålig jag är som inte har orkat blogga i helgen. Till mitt försvar var vi ute både fredag och lördag, och detta led till stor trött hett!

Men den här veckan ska de bli mycket bloggande, det lovar jag. Nu ska jag titta på premieren av Silent library, hoppas att jag inte spyr!!!








RSS 2.0