.


Min fredag

Hallojsan!

Min fredag bestod utav jobb, ganska tråkigt middag (hahah), somnade i sängen med katterna på mig runt 19:30, vakande och gjorde mig i ordning och drog in till söder, där var det först in på Hotellbaren sedan Imperiet, vart en hyfsat lung kväll som var trevlig och lagom fartfylld för en regnig fredag i sommar Sverige.

 

 

En bild med otroligt dålig kvalite från i går!
Puss

Hej

Hej på er. Nu är jag på banan igen. Har en ny telefon och jag är färdig i skolan och kan enbart konsertera mig på att jobba, träna och ta det förbannade körkortet och det känns skönt. Idag är jag ledig från jobbet då jag skulle skiva en tenta, så nu sitter jag och myser i soffan med nya Elle och dricker Coca cola light och hoppas på att min huvudvärk försvinner inom en snar framtid så att jag kan ge mig ut på en löprunda.

 

Min nya älskning!!!!!!!!

 

Vi hörs senare <3


!!!!!!!!!!!!

Igår blev min mobil stulen utan för en nattklubb, så om ni vill få tag på mig så hör av er via min facebook eller Daniel!!

Studenttider

Idag var jag en stolt storasyster till en ganska full lillebror som tog studenten!
Här kommer lite bilder från dagen,
Bild 1: Min pappa med skyltarna.
Bild 2: Min mamma och farfar.
Bild 3: Pappa och två av Robins kompisar som var med på utspringet.
Bild 4: Min lillebror Robin och jag.
Bild 5: Jag blåser upp balonger och dekorerar uteplatsen.
Bild 6: Middagen som min mamma hade förberätt hela gårdagen.
Bild 7: Vackra nyplanterade blommor och student dekoration.
Vid utspringet öppnade sig himmelen och vi vart alla jätte blöta, men runt 3 vart det super varmt och det blev en riktigt mysigt studenteftermiddag! <3

En liten lista

Namn: Sanna Lundberg 
Piercingar: Har två nu, men har haft tre. 
Tatueringar: Två stycken och är väldigt sugen på fler! 
Längd: 167 cm 
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Rödblond
Fräknar: Massor!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Älskar mitt Stockholm, men hade gärna haft sommarhus i tex Skanör. 
Tycker du att du är attraktiv? Ibland
Vilket schampo använder du? Just nu provar jag Doves nya serie och tycker att den är bra. 
Vad är du rädd för? Döden, att bli ensam, att bli bedagen och sårad.

Gillar du berg- och dalbanor? Nej!!

 

En oförglömlig kväll sommaren 2008 <3

Ögonläkaren

Hej!

Just hemkommen från ögonläkaren, där jag fick droppar som gör att pupillerna vidgas och blir jätte stora och jag ser suddigt och är jätte solkänslig, lite jobbigt är det och det håller i sig i fyra timmar. Så jag tänkte ligga i soffan och slappa hela kvällen tillsammans med en kopp kaffe och önska att någon god själ kan komma över med choklad!

Puss på er <3

Hahahahahah! Ja ni ser ju hur jag ser ut!


Bildbomb

Pappa <3

Mamma <3


Här är min dag i bilder, orkade dock inte ta med kameran in till city så det blev inga bilder därifrån. Men vi var mer eller mindre superman snabba så det hade bara resulterat i suddiga bilder, hahahah! Då det var så många bilder att ladda upp, blev det enbart bildbeskrivning på det bilder där det var mindre oklart vem det var på bilden.
Nu ska jag dricka jordgubbs te och titta på gårdagens Hellcats och Gossip Girl <3

2011-06-06

Hej!

Idag är den Svenska sommaren på topp igen och det är underbart!

Idag ska jag och min pojkvän åka in till city och handla student presenter och jag ska vara ärlig jag hade önskat att vi hade betat av detta igår då det inte var strålande sol och hela kroppen skriker efter att få ligga i solen och få hela skinnet uppvärmt och alla fräknar att blomma ut! Men vi vet vad vi ska handla så det går förhoppningsvis stålmannen snabbt!

 

Jag tar med mig kameran, så lite bilder kan ni hoppas på senare idag.

 

 


Hade ju velat dricka vin och skratta

Denna helg får man två lördagar och jag hade velat spendera båda två med ett glas vin i handen, lördag nummer 1 vart trevligt med tapas middag på ett mysigt ställe med vänner. Lördag nummer 2 inte lika lyckad, har inte gjort någonting idag, eller jo jag har vart ute på en Power walk och lyssnat på Lady Gaga i hörlurarna så att hela gatan hörde (Grymt peppande) och sedan har jag titta på BigBrother finalen men utöver det har denna ”lördag” var seg och allmänt ogivande, tyvärr. Nu ska jag i tristes snygga till mig i håret och kanske ändå hälla upp ett glas vin och njuta utav att jag ändå kan!

Hoppas eran dag har vart toppen och att mitt smått deppiga och kanske lite tråkiga inlägg inte medför några hängande mungipor, då får ni säga till så försöker jag skoja till eran vardag lite <3

Lägger upp väldens sötaste bild på våra katter när det var bara så skrutt!

Nytt i garderoben

Jeans shorts från Lee och jeans jacka Wrangler båda köpa på Beyond Retro på Zinken.


Unik

Att älska en väska kanske är fånigt och att bli kär i en låter helt absurt, men jag kan säga att igår följa jag pladask för denna lilla pärlemovita skönhet med guld detaljer och len sammets pryd insidan!


Sommar <3

Hej på er!

Igår var det verkligen en toppen dag. Jag och min pojkvän Daniel åkte till en kompis som bor i Kristineberg och solade på klipporna nedanför hans lägenhet tillsammans med några fler kompisar, efter flera timmar i solen och flera sidor lästa ur min bok Elsas värd (!!!!!!!) så beställde vi pizza och sallad och satt fem stycken på en mellan stor balkong, finns det hjärte rum så finns det stjärte rum, hahah!

Innan vi åkte hem så gick vi upp till takterrassen och satt på taket och lyssnade på Håkan Hellström och bara öste kärlek över taket, vattnet, båtarna och underbara Stockholm.

Nu sitter jag och väntar på min sambo och på att vi ska bege oss ut under solen och bli bruna eller i mitt fall samla fräknar över hela koppen!

Hoppas ni får en härligt dag ute i sommar Sverige <3

 

(Får inte bilden större och nu ska vi gå)

RSS 2.0